Fizetés, szállítás

Skin TOGO

1.1

Általános Szállítási Információk:

A Skin TOGO minden erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy a megrendelt termékeket a lehető leghamarabb kiszállítsa a megrendelő részére. A megrendelt termékeket a kiválasztott futárszolgálat fogja vinni, amelyik lehet a GLS, Foxpost vagy MPL. További információ az ÁSZF-ben.

Bővebb információt itt talál: https://gls-group.eu/HU/hu/cimzetteknek-nyujtott-szolgaltatasok

1.3

Szállítási idő:

A szállítási idő a megrendelés leadásától számított munkanapokban értendő. Az általános szállítási idő 2-5 munkanap lehet, de a pontos idő a szállítási cím és egyéb tényezők alapján változhat. A szállítás során minden vásárlónk számára elérhetővé tesszük a szállítás nyomon követését.

1.2

Szállítási Díjak:

A szállítási díjak a vásárlás véglegesítésekor jelennek meg a vásárló számára. Ingyenes szállítást biztosítunk 29.999 felett, tehát a 30.000 Ft-ot elérő vásárlásra. Bővebb információt az ÁSZF-ben talál!

​Foxpost automata : 800 Ft*

Gls automata: 1100 Ft*

Gls csomagpont: 1100 Ft*

Házhozszállítás GLS: 1390 Ft*

Házhozszállítás MPL:2690 Ft**

*Árazás változhat. Az árak bruttóban értendőek.

**Az ára tartalmazza az alapdíj (1990 Ft Br.)+ kezelési költséget.

2

Visszaküldés

A vásárlóknak joguk van elállni a vásárlástól és a terméket visszaküldeni 14 napon belül a kézhezvételt követően, indoklás nélkül. A terméket vissza kell küldeni eredeti állapotában, minden címkével és csomagolással együtt.

A visszaküldési költségek a vásárlót terhelik, kivéve, ha a termék hibás vagy sérült. 

 

Általános fizetési információk:

A fizetésről minden információt megtalál az ÁSZF ben!

Fizetési lehetőségek

  1. Átutalás: Kényelmes és biztonságos fizetési mód, amely során előre átutalhatja a vásárlás összegét a megadott bankszámlaszámra. Kérjük, hogy a megrendelés visszaigazolását követően utalja át a teljes összeget a megadott bankszámlaszámra, és a megjegyzés rovatban tüntesse fel a megrendelés azonosítóját és az Ön nevét.

  2. Bankkártyás fizetés Barionon keresztül: Gyors és egyszerű fizetési lehetőség bankkártyával. Biztonságos Barion fizetési rendszerrel könnyedén rendezheti vásárlását. A fizetési folyamat során átirányítjuk Önt a Barion biztonságos fizetési felületére.

  3. Utánvét: Válassza az utánvétel lehetőségét, és a csomag átvételekor készpénzben vagy bankkártyával fizethet. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az utánvét díja 500 Ft plusz költséget jelent.

Mi is a Barion?

A Barion Smart Gateway egy teljesen hazai fejlesztésű, bankoktól független bankkártya és e-pénz elfogadására alkalmas fizetőkapu, amely verhetetlen árai mellett számos innovatív funkcióval rendelkezik. Használata még kényelmesebb a csupán egy perces regisztrációt követően. Mivel a bankkártya-számokat egy PCI DSS tanúsítvánnyal ellátott biztonságos rendszer tárolja, elég a regisztrált e-mail cím és jelszó megadása bármilyen eltárolt kártya használatához. A Barion webes felületén riportok, export lehetőség, valamint kiküldött havi számlalevél segítik az üzleti folyamatokat, illetve a hivatalos elszámolást. A tranzakciók valós időben zajlanak, és mobil applikációban is lehet látni a beérkező tételeket. A Barion felhasználók az ingyenes Barion applikáció segítségével egyre több boltban és vendéglátóhelyen mobillal is tudnak fizetni, anélkül, hogy készpénzt vagy bankkártyát kellene magukkal vinniük. A banki biztonságot az MNB felügyelete garantálja (MNB engedély: H-EN-I-1064/2013). A bankkártya visszaélések elleni védelmet rugalmasan és igazságosan kezeljük.